online agenda  Inloggen Mijn agenda
spacer
AA Telefoonservice en Antwoordservice AA Telefoonservice en Antwoordservice Telefoondiensten AA Telefoonservice en Antwoordservice Tarieven   AA Telefoonservice en Antwoordservice Referenties Over AA Telefoonservice en Antwoordservice Contact AA Telefoonservice en Antwoordservice
AA Telefoonservice en Antwoordservice Referenties
 

Wat zeggen onze klanten?

 
"Ruim 5 jaar maak ik gebruik van de AA Boodschappenservice. Het beantwoorden van de telefoon, afhandelen van boodschappen en bijhouden van de electronische agenda wordt op een prima manier gedaan.
Het contact met de medewerkers ervaar ik als efficiƫnt en plezierig. Al met al ben ik zeer tevreden over uw dienst."

J.F.van Buijsen
arts homeopathie en bioresonantie te Hoogland.

www.buijsenhomeopathie.nl

 

"Wat een goed idee, de tip van het jaar! Ik ben er erg blij mee dat ik de stap genomen heb om met jullie in zee te gaan, het maakt het leven op deze manier wel iets makkelijker. Het prettige is dat jullie ook precies aanvoelen en goed inschatten of het noodzaak is om door te verbinden naar mijn mobile."

M. van Houten Display BV, i.c.m. Plug Elsewaerd

www.rootstein.nl

 

"De AA-Boodschappenservice is reeds 15 jaar een goede relatie van ons kantoor. Deze service kenmerkt zich door een vriendelijke en correct zakelijke behandeling van ons telefonisch verkeer. AA is een positieve uitzondering in ons land wat zich zo langzamerhand kenmerkt met een matige service."

Bestran Vastgoed bv

www.bestran.nl

AA Telefoonservice en Antwoordservice
AA Telefoonservice     |    Den Haag
Direct aanmelden
   |   070 - 330 6 100   |   info@aa-service.nl